V jídle se soutěžit nedá. Přesto cítíme vítězství

V jídle se soutěžit nedá. Přesto cítíme vítězství

Zpět

Nic nemá tak nadčasovou hodnotu jako dobré jídlo a silné přátelství. A přesně tyto aspekty pro nás byly inspirací ve chvíli, kdy jsme se rozhodli přispět Brnu na poli gastronomie. Iniciativě a představivosti dáváme ve Winning Group volný průchod, nehledě na fakt, že dobrých restaurací není nikdy dost. A tak se věnujeme i projektům, které nám připadají neotřelé a prospěšné nebo nás zkrátka jen baví.

Naše restauranty Vittorio a Pavillon Steak House jsou výkladní skříní špičkového kulinářského umění. Jejich manažer Jerzy Packowski k tomu dodává: „Když k nám přijde host, který je unavený nebo vystresovaný z práce, a my ho dokážeme naší péčí, atmosférou a jídlem uklidnit a vrátit mu dobrou náladu nebo dokonce úsměv na tváři, je to pro mě nejcennější vítězství.”

Právě prostor pro relaxaci, obchodní schůzky i setkání s přáteli nám v kombinaci se správně ukojenými chuťovými pohárky přijde nejsmysluplnější. Brno je město kultury i rozvinutého byznysu a my se cítíme šťastní a hrdí na to, že dvě z našich aktivit se dotýkají lidsky tak bytostné potřeby. 

Vittorio Restaurant je moderně pojatou oázou středomořské kuchyně přenesenou do samého centra Brna. Kombinujeme ty nejlepší suroviny s nevšedními ingrediencemi a stavíme na současných světových kulinářských trendech. Skvěle zásobený Wine bar je už jen třešinkou na dortu.

Pavillon Steak House přináší radost z toho nejlepšího, co může milovníky masa zaujmout. Steaky připravujeme z hovězího, které (s výjimkou wagyu) pochází z českých chovů. Maso je stařené jeden až pět týdnů, zraje ve speciálních podmínkách a pomalu se z něj odpařuje vlhkost. Tím dochází k jeho zkřehčení a delikátní chuti.

Kombinace gastronomického zážitku a skvělé atmosféry je pro nás životním stylem a rádi se o něj podělíme s našimi hosty.